SiteGround – מה זה סייטגראונד והאם כדאי לאחסן את האתר שלי שם?

SiteGround - מה זה סייטגראונד והאם כדאי לאחסן את האתר שלי שם

SiteGround היא חברת אחסון אתרים פופולרית המציעה תכניות אחסון שיתופי ואחסון בענן. היא בחירה נפוצה לפרויקטים אישיים ועסקים קטנים בעולם, תוך הצעת מחירים הוגנים ומשאבים מתאימים. SiteGround מתבלטת במהירות, התאמה למגוון רחב של אתרים וביקורות לקוחות חיוביות באופן עקבי. תכניות האחסון שלה כוללות אחסון שיתופי בסיסי ואחסון ענן עם גבולות גבוהים יותר של שטח דיסק, תעבורה ועוצמת עיבוד. במקום למדוד את העברת הנתונים, SiteGround מעריכה כי תכנית האחסון הנמוכה ביותר שלה מתאימה לכ-10,000 מבקרים חודשיים.

מה זה SiteGround?

  • סייטגראונד נוסדה בתחילת שנות ה-2000, היא מציעה שירותי אחסון אתרים במשך ה-15 שנים האחרונות והתרחבה למדינות רבות, כולל ארצות הברית, בריטניה, ספרד ואוסטרליה.
  • בנוסף לאחסון שיתופי בסיסי, SiteGround מציעה אחסון בענן ואחסון ReSeller עם גבולות גבוהים יותר של שטח דיסק, תעבורה ועוצמת מעבד.
  • SiteGround נוטה לכמת את הנתונים שאתם מקבלים, לדוגמא, היא אינה מודדת את העברת הנתונים שלכם אלא מעריכה שתכנית האחסון הנמוכה ביותר שלה מאפשרת כ-10,000 מבקרים חודשיים, לאחר מכן ייתכן שתצטרכו לשדרג.
SiteGround

איך אחסון של SiteGround עובד?

כחברת אחסון אתרים, SiteGround מספקת את התשתיות הדרושות של חומרה, תוכנה ושירותים לפרסום אתר באינטרנט. סייטגראונד מאחסנת את קבצי האתר שלכם על השרתים שלה, מה שמאפשר גישה לאתר מכל מקום. אתר הוא חיוני לכל עסק לשיפור המודעות של לקוחות קיימים ופוטנציאליים. נוכחות דיגיטלית יכולה לעזור למצוא עסקים מקומיים וחיונית לעסקי מסחר אלקטרוני. אנשים משתמשים באתרים לאחסון קורות חיים, תמונות או הכרזות לאירועים. זוהי אחת הדרכים הטובות ביותר לתקשר או לדבר עם קבוצה גדולה של אנשים.

SiteGround מציעה אחסון מנוהל בוורדפרס, שעולה יותר מאחסון שיתופי רגיל אך מקל על משתמשים חדשים לנהל את האתר. החברה מטפלת בעדכונים ובתחזוקה של המערכת, כך שלא צריך לדאוג לפרצות של אבטחה. למרות ש-SiteGround לא מציעה דומיינים חינמיים בכל חבילות האחסון של וורדפרס ו-WooCommerce, אלא אם כן נרשמים להצעה פרימיום, ייתכן שכבר יש לכם דומיין שאתם רוצים להשתמש בו. התחברות הדומיין ל-SiteGround פשוטה מאוד, והחברה מציעה התקנת אתר וורדפרס שמפשט את תהליך המעבר.

יתרונות וחסרונות של אחסון בסייטגראונד

SiteGround - יתרונות

  • שימוש באחסון SSD
  • CDN חינמי לטעינה מהירה יותר
  • זיכרון מטמון סטטי ודינמי
  • SSL חינמי
  • דואר אלקטרוני חינמי
  • אחסון מנוהל
  • שימוש במרכזי נתונים של Google Cloud

SiteGround - חסרונות

  • אפשרויות האחסון של SiteGround נחשבות יקרות יותר מאלו של המתחרים
  • תמיכה מועדפת מוצעת רק בתוכניות ברמות גבוהות
  • לא קיימת תמיכה טלפונית
  • התוכניות מגבילות את כמות האחסון ומספר המבקרים באתר
  • אין אפשרויות לשדרוג פיזי של השרתים.

פיצ'רים מובילים ב-SiteGround

מגבלות אחסון ותעבורה

SiteGround מגבילים את האחסון ומספר המבקרים באתר לפי תכנית, מה שלא נפוץ אצל ספקי אחסון אחרים. התכנית StartUp מאפשרת רק 10 ג'יגה-בייט של אחסון, שזה נמוך ביחס לרוב שאר חברות האחסון. שדרגו לרמה אחת מעלה כדי להכפיל את המקום שלכם ל-20 ג'יגה-בייט, או עברו לתוכנית GoGeek, שתביא לכם 40 ג'יגה-בייט. למרות שזה נראה מעט יחסית, הכמויות הללו אמורות להספיק לרוב העסקים הקטנים. אף על פי ש-SiteGround לא מציעה תעבורה בלתי מוגבלת, היא כן מאפשרת לכם תעבורה מדודה מספיק גדולה. זה לא אומר שאתם יכולים להתמודד עם גל תעבורה ולצפות שהאתר שלכם ייטען מהר או לא יתמוטט. הנתונים שאתם מעבירים מוגדרים כתוכן האתר שלכם והתעבורה של המבקרים. אז ספק האחסון שלכם לא הולך לעקוב אחר כמות הנתונים שהאתר שלכם מעביר, אבל המהירות שלכם עלולה להיפגע. סייטגראונד מעריכה שיהיה לכם מגבלה של 10,000, 100,000 או 400,000 מבקרים באתר לחודש, שזו כמות נדיבה יחסית. רוב חברות האחסון לא ישימו מגבלה על כמות הגולשים באתר, אבל זו דרך טובה לכמת מה צריך להיות התעבורה לרוב האתרים או העסקים קטנים.

כל התוכניות כוללות אפשרות CDN חינמי מ-Cloudflare. חלק מהמתחרים של SiteGround מציעים תכונה זו כתוסף בלוח הבקרה, והיא חינמית לשימוש עד נקודה מסוימת. סייטגראונד מדגישה יותר את המהירות, ולכן היא מדגישה את ה-CDN ותכונות נוספות המגבירות את זמני התגובה של האתר. קיום רשת עולמית של שרתים שבעצם מאחסנים עותקים של האתר שלכם מקל על משתמשים מכל קצוות העולם לגשת במהירות לאתר שלכם. אז, אם האתר שלכם נמצא על שרת במקום מסוים, ומישהו מניו יורק נכנס לאתר שלכם, CDN מבטיחהשהאתר שלכם ייטען מהר כי יש עותק שלו על שרת קרוב יותר לניו יורק. שימוש ב-SiteGround שספק אחסון לאתר שלכם עם ה-CDN של Cloudflare יכול גם לעזור להגן מפני התקפות שירות מפוזרות (DDoS), הודות לתעבורה המפוזרת בין שרתים אחרים.

אחסון בשרתי ענן

SiteGround לא מציעה שרתים פרטיים וירטואליים (VPS) או אחסון ייעודי, בניגוד לרבים מחברות האחסון המובילות. עם זאת, היא כן מציעה אחסון בענן. אז, אם אתם רואים שאתם צומחים מעבר לתכנית אחסון שיתופי, אין תכנית ביניים, כמו VPS. תצטרכו לעבור ישירות לתכנית אחסון בענן, שמתחילה מ-110 דולרים אוסטרליים לחודש. עם אחסון בענן, לא תהיה לכם שליטה על שרת פיזי בלעדי, כמו עם שרת ייעודי. בעצם, זה אותו הדבר. תכנית האחסון בענן הזולה ביותר של SiteGround מתחילה עם ארבעה ליבות מעבד, 8 ג'יגה-בייט של זיכרון (RAM) ו-40 ג'יגה-בייט של אחסון. אם אתם זקוקים לעוצמת עיבוד גבוהה יותר, ליותר זיכרון או ליותר אחסון, תוכלו להגדיר זאת ולשלם רק עבור מה שאתם צריכים.

תוספות

SiteGround מציעה מספר תוספים ללא תשלום נוסף. תוכלו גם לקבל תעודת SSL (שכבת הצפנת עקבות) חינמית, CDN חינמי, סטטיסטיקות אתר, מספר אפשרויות זיכרון מטמון (סטטי ודינמי), דואר אלקטרוני חינמי ומעביר דואר אלקטרוני חינמי.

נוחות וקלות בשימוש

SiteGround מקלה עבורכם על הכל, החל מהזמנת שירות ועד התקנת אפליקציה או אתר על גבי שרת האחסון. בחירת תכנית היא ברורה מאליה, ותוכלו לבחור במשך התקופה לפני שתשלמו. השוק של סייטגראונד כולל תוספים שתרצו אולי להוסיף, כולל CDN מתקדם, כתובת IP ייעודית ופרטיות דומיין.

פאנל ניהול

לוח הבקרה של החשבון שלכם הוא גרסה מחודשת של cPanel. הכלים שאתם משתמשים בהם הכי הרבה מוצמדים לחלק העליון, או שאתם יכולים להגדיר אילו כלים אתם רוצים להוסיף. אתם מקבלים התקנה בלחיצה אחת לחלק מהאפליקציות הפופולריות ביותר שמתווספות לאתרים, כולל WordPress, Drupal, OpenCart, Moodle ו-osTicket. כל הכלים נקראים בשמות מתאימים, כמו מנהל SSL, גיבויים וסורק אתרים, כך שזה קל להבין מה כל אחד עושה.

אבטחה

ישנם מספר תכונות אבטחת אתרים שאתם יכולים להשתמש בהן מהחשבון שלכם ב-SiteGround, כולל גיבויים, תעודות SSL וסורק אתרים. מנהל הגיבויים מאפשר לכם ליצור עד חמישה גיבויים ידניים (בתכניות הבינוניות והגבוהות) לשמירה על השרת בנוסף לגיבויים האוטומטיים היומיים שהמערכת יוצרת. אתם יכולים לגשת לכמעט חודש אחורה של גיבויים בכל עת. האפשרות של כתובות מוגנות מאפשרת לכם להגן על עמוד באמצעות סיסמה שאתם רוצים להסתיר מהציבור. אתם יכולים להוסיף תעודת SSL מתקדמת או לנהל את תעודות ה-SSL הנוכחיות שלכם תחת הביטחון. ותוכלו לחסום כתובות IP או מדינות מסוימות מהגישה לאתר שלכם, אם צריך. סורק האתרים של SiteGround פועל כאנטי-וירוס לאתר שלכם. זה תוסף בתשלום שמאפשר לכם לסרוק את האתר שלכם למציאת תוכנות זדוניות. הגרסה המתקדמת מאפשרת לכם לסרוק את הקבצים שאתם מעלים ולשים אותם בבידוד, אם צריך.

כמה SiteGround עולה?

תכנית StartUP

תכנית ה-StartUp של SiteGround מלאה בתכונות בנוסף לתכונות הבסיס שלה. אתם מקבלים אתר אחד, 10 ג'יגה-בייט של מקום על הדיסק והעברת נתונים ללא הגבלה אך היא מאפשרת עד כ-10,000 ביקורים באתר לחודש. אתם מקבלים שם דומיין במחיר של 23.99 דולרים אוסטרליים לשנה ותעודת SSL חינמית. סייטגראונד מספקת גיבויים יומיים חינמיים, שימוש ב-CDN ללא תשלום וכמה דואר אלקטרוני מקצועי ככל שתצטרכו. ה-cPanel קל לשימוש וכולל התקנות בלחיצת כפתור של WordPress ומערכות ניהול תוכן אחרות. ישנה אחריות להחזר כספי ל-30 יום עם תכנית זו והיא כוללת תמיכה 24/7 באמצעות טיקט תמיכה, טלפון או צ'אט לייב באתר.

תכנית GrowBig

תכנית ה-GrowBig של SiteGround היא בחירה מעולה לעסקים קטנים עם מספר אתרים, מכיוון שהיא לא מגבילה את מספר האתרים שאתם יכולים ליצור ולאחסן ואתם מקבלים 20 ג'יגה-בייט של מקום על הדיסק. התעבורה שלכם ללא הגבלה מתורגמת לכ-100,000 מבקרים באתר לחודש, ואתם מקבלים את כל התוספים שבתכנית ה-StartUp. תכונות חדשות כוללות גיבוי לפי דרישה, המאפשר לכם ליצור עד חמישה גיבויים ידניים של האתרים שלכם, סביבת בדיקה למפתחים ו-PHP מהיר ב-30%, שמשפיע על מהירות טעינת הדף.

תכנית GoGeek

תכנית ה-GoGeek כוללת כל מה שבשתי תכניות האחסון השיתופי האחרות, אך SiteGround מגדילה את המקום שלכם על הדיסק ל-40 ג'יגה-בייט ותעבורה ללא הגבלה שמאפשרת כ-400,000 ביקורים באתר לחודש. יתרונות נוספים כוללים אינטגרציה של Git למפתחי אתרים, וויט לייבל של החשבון שלכם (שימושי לסוכנויות המוכרות אתרים ועיצוב אתרים), DNS פרטי למיתוג שרתי השמות שלכם (כך שיראה כאילו אתם בעלי השרת המאחסן) ותמיכה מועדפת, שמקדמת אתכם לראש התור בענייני תמיכה.

כמה סייטגראונד עולה

התמיכה של SiteGround

סייטגראונד מקבלת ציונים גבוהים על צוות התמיכה המנוסה שלה. היא מתמקדת בצ'אט לייב ותמיכה בדוא"ל או בטיקטים של תמיכה בלבד, כך שאין אפשרות ליצור קשר טלפוני. עם זאת, תוכלו לראות מידע שימושי על איש התמיכה שלכם, כולל שם, מספר הלקוחות שנעזרו בו והדירוג האישי שלהם. כדי לקבל תמיכה מועדפת, שמעבירה אתכם לתור נפרד לעזרה, תצטרכו לשדרג לתכנית האחסון השיתופי במחיר הגבוה ביותר, GoGeek. תמיכה מועדפת מגיעה מסוכני התמיכה המנוסים ביותר. התור קצר יותר, כך שאתם מקבלים תמיכה מהירה יותר ועזרה מהטובים ביותר.

האם אחסון אתרים של SiteGround מתאים לי?

סייטגראונד היא חברת אחסון אתרים מעולה עבור אנשים פרטיים ועסקים קטנים בארץ ובעולם, בהתאם לתקציב ולצרכים שלכם. מה שייחודי ב-SiteGround הוא שהיא מציעה הרבה ערך מוסף חינמי שכולל דואר אלקטרוני חינמי, עזרה בהעברת אתרים, וללא עלויות נוספות עבור רשת העברת תוכן (CDN). ה-CDN יכול לעזור לאתרים להיטען מהר יותר כי הוא משתף אתרים על מספר שרתים ברחבי העולם. SiteGround גם מדגישה את נושא המהירות עם זיכרון מטמון סטטי ודינמי, כך שהאתר שלכם לא יהיה איטי למבקרים.

אחסון SiteGround מתאים עבור:

אנשים ועסקים שזקוקים לחברת אחסון אתרים המשתמשת בטכנולוגיה העדכנית ביותר לשמירה על ביצועים גבוהים ומהירות טעינת אתר מהירה. SiteGround מציעה CDN וזיכרון מטמון להגברת המהירות בכל האתרים.

אחסון SiteGround לא מתאים עבור:

אנשים עם תקציב מוגבל שגם זקוקים להרבה מקום על הדיסק. SiteGround נוקשה בכמויות האחסון שהיא מציעה בכל תוכניות האחסון השיתופי בעלות נמוכה. כדי לקבל יותר מקום, תצטרכו לשדרג לאחסון בענן, שהוא יקר בהרבה.

אלטרנטיבות ל-SiteGround

למרות שהמאמר הזה על סייטגראונד מראה שהיא בחירה מעולה לאחסון אתרים מהיר ואמין, היא לא תמיד הבחירה הטובה ביותר באופן כולל. עם זאת, כאשר אתם משווים אלטרנטיבות ל-SiteGround, ייתכן שתמצאו ש-SiteGround שווה את העלות הנוספת.

SiteGround VS A2 Hosting

הדבר הבולט במיוחד עם A2 Hosting הוא ההצעה שלה למקום על הדיסק בתכנית הנמוכה, מכיוון שהיא נותנת לכם פי עשרה יותר ג'יגה-בייט מאשר SiteGround. עם זאת, המחיר הרגיל שלה כמעט זהה לזה של סייטגראונד והיא מציעה רוחב פס ללא הגבלה, שזה מטעה – תמיד יש מגבלה, גם אם אתם לא רואים אותה. יתר על כן, SiteGround נותנת לכם דומיין חינמי לשנה הראשונה.

SiteGround VS Hostwinds

אם אתם מחפשים חברת אחסון אתרים זולה יותר, Hostwinds היא בחירה טובה יותר מאשר סייטגראונד. עם זאת, אם תבחרו ב-Hostwinds, לא תקבלו דומיין חינמי לשנה הראשונה ונפח האחסון והתעבורה ללא הגבלה שלה עשויים להיות מגבילים יותר ממה שאתם מבינים. בנוסף, מדיניות ההחזר של Hostwinds מבלבלת ולא תקבלו את כל הסכום בחזרה אם אתם לא מרוצים, בעוד של-SiteGround יש אחריות להחזר כספי אמין של 30 יום.

SiteGround VS IONOS

השוואת SiteGround ל-IONOS קשה מכיוון שהן כמעט שוות בתכונות שאנו מדגישים פה בסקירה. IONOS זולה יותר בצורה לא משמעותית ושתי חברות האחסון נותנות לכם דומיין חינמי לשנה הראשונה, אבל עלות החידוש של הדומיין היא כפולה ב-IONOS לעומת SiteGround. זה לבד יכול להפוך את סייטגראונד לבחירה הטובה יותר עבורכם – במיוחד אם אתם בוחרים בתעריף היכרות לטווח ארוך.

לסיכום

SiteGround היא חברת אחסון אתרים נוחה לשימוש שמדגישה נוחות למשתמש, אנרגיה יעילה, מהירות וביצועים. המחיר ללקוח חדש שלה מושך, אך הוא מתבצע עם תעריף חידוש גבוה. לוח הבקרה המשופר והנקי וקל להבנה, ההתקנות בלחיצת כפתור פשוטות לביצוע ו-SiteGround עוזרת לכם למצוא מה שאתם צריכים דרך מאמרי תמיכה מנוסחים היטב. אפשרויות הזיכרון מטמון המרובות ו-CDN שכלול מבטיחים שהאתרים שלכם ייטענו כמה שיותר מהר על שרת של חברת אחסון אתרים שיתופי. סייטגראונד יכולה להתאים לכל עסק. יש מקרים בהם SiteGround היא הבחירה הטובה או הגרועה ביותר עבורכם. אם אתם רוצים חברת אחסון אתרים שמדגישה מהירות מעל הכל ומציעה מגבלות שטח אחסון ומבקרים באתר שקופות, אז SiteGround יכולה להתאים לכם. סייטדראונד מציעה מרחב לגדילה אך אין בה אפשרות לאחסון VPS. אם אתם מחפשים אפשרות חסכונית שנותנת לכם מקום רחב על הדיסק, תמיכה טלפונית ודומיין חינמי לשנה הראשונה, אז אתם עדיף לכם לבחור במתחרה של SiteGround.

שאלות ותשובות - סייטגראונד (SiteGround)

כן, SiteGround נחשבת לחברת אחסון אתרים איכותית. היא מציעה מהירות גבוהה, אמינות ותמיכה מצוינת ללקוחות. בנוסף, סייטגראונד משקיעה בטכנולוגיות חדשניות ואבטחה מתקדמת לשרתים שלה.

היתרונות העיקריים של SiteGround כוללים זמינות גבוהה, מהירות טעינה מהירה של האתר, תמיכה טכנית מעולה וכלים מתקדמים לניהול האתר. כמו כן, הם מציעים תוספות כמו CDN חינמי ותעודות SSL.

כן, SiteGround מציעה אחסון בענן והמחירים משתנים בהתאם למפרט של התכנית. התכניות נעות בין סכומים סבירים עד יקרים, תלוי בצרכים ובמשאבים הדרושים למשתמש.

SiteGround מציעה אחריות להחזר כספי ל-30 יום. אם אתם לא מרוצים מהשירות, אתם יכולים לבקש החזר כספי מלא בתוך 30 יום מתאריך הרכישה

במידה ופספסתם משהו במאמר:

פוסטים נוספים:

קבלו מדריך SEO בחינם שיקפיץ את העסק שלכם למעלה!

בסוף המדריך אתם מקבלים במתנה 5 קרדיטים לשימוש עם ההרשמה למערכת הקידום האורגני LazySEO להוצאת קישורים וכתיבת תכנים – בחינם!
ללא הגבלת זמן שימוש!