מדוע סרטוני היוטיוב שלכם נכשלים ולא מגיעים לתפוצה רחבה

מדוע סרטוני היוטיוב שלכם נכשלים ולא מגיעים לתפוצה רחבה

האם סרטוני יוטיוב שלכם מתפקדים פחות ולא מניבים את הביצועים הרצויים? תוהים כיצד להגביר את כמות הצפיות שלכם? במאמר הזה תגלו את טיפים מרכזיים למשיכת צופים נוספים לסרטונים שלכם.

רוצים לקדם את העסק ביוטיוב עם המומחים?
קבלו הצעת מחיר ללא עלות >>

מדוע כותרות יוטיוב כל כך חשובות

כולנו יודעים שהאיכות של סרטוני היוטיוב שלנו חשובה, וכך גם התמונות הממוזערות (טאמבניילס) שאנו מצרפים לסרטונים האלה. עם זאת, הכותרת של יוטיוב היא גורם עצום נוסף שמשתמשים לוקחים בחשבון כשהם חושבים ללחוץ על סרטון לצפייה. אם הכותרת שלכם לא משכנעת, אם היא משעממת או לא רלוונטית, אנשים לא ילחצו כדי לצפות בסרטונים שלכם, לא משנה עד כמה התוכן גדול. זה חשוב לכל עסק קטן כגדול. ערוצי יוטיוב גדולים יותר עשויים להוציא אלפי דולרים או יותר בהפקת סרטונים באיכות גבוהה עבור הערוץ שלהם, ואם אף אחד לא ילחץ כדי לצפות בתוכן, זה בזבוז של אלפי דולרים. גם ערוצים קטנים יותר שאין להם תקציב גדול להפקת הסרטונים שלהם מסתכנים בבזבוז השעות שהם השקיעו בתסריט והקלטת סרטונים רק כדי לפשל כשזה מגיע לכתיבת הכותרת. הכותרת של סרטון יוטיוב שלכם צריכה לעשות שני דברים: לספר לצופה על מה הסרטון ולחייב את הצופה ללחוץ ולצפות בסרטון זה.

שימוש בכותרת לסרטון יוטיוב

הימנעו מטעויות נפוצות עם כותרות יוטיוב

הטעות הראשונה שמותגים ומשווקים רבים עושים בערוצי היוטיוב שלהם מתחילה בנושא. הם יוצרים את התוכן הלא נכון עבור הערוץ שלהם והם לא יודעים כיצד לייעל את ערוץ היוטיוב. גם אם התוכן בדרך כלל טוב, אם זה לא מה שאנשים נרשמו לצפות בו, מעט מחוץ למותג, או לא מותאם לחלוטין לתוכן שאתם מייצרים בדרך כלל, אז אנשים לא יצפו בסרטון שלכם. לדוגמה, אם הערוץ שלכם קשור לכושר ולפתע אתם יוצאים עם סרטון על אופנה, כל האנשים האלה שעקבו אחריכם לתוכן הכושר ידלגו ישירות על הסרטון הזה במקום ללחוץ כדי לראות על אודות מה הסרטון. טעות נפוצה נוספת היא להיות מילולי מדי בכותרות שלכם. זה יכול לפגוע בכם בכמה דרכים. ראשית, יוטיוב מקצץ את הכותרת שלכם לאחר כ-45-50 תווים. אז ודאו שמילות המפתח שלכם או החלק החשוב ביותר בכותרת שלכם קרובים יותר להתחלה כדי שאנשים יראו אותה.

קבלו השראה מערוצי יוטיוב אחרים

הדבר הנהדר ביוטיוב הוא שבעצם אתם יכולים לראות מה עובד ומה לא עבור ערוצים אחרים – בניגוד לצורות שיווק אחרות כמו הכותרת או שורת הנושא באימייל. עם יוטיוב, אתם יכולים לבקר בערוצים של המתחרים שלכם, ליצור רשימה של כותרות סרטונים שעבדו עבורם, ולשאוב השראה לתוכן משלכם על סמך זה. אפשרות זאת מייצרת לכם קרבה למתחרים שלכם וככה תוכלו לוודא שאתם עובדים בצורה הנכונה ומתקדמים בקצב הנכון

השראה מערוצי יוטיוב[

תפנו לרגשות הגולשים כדי לקבל קליקים

הדרך היעילה ביותר לגרום לאנשים ללחוץ על הכותרת שלכם כדי לצפות בסרטון היוטיוב שלכם היא לעורר רגש מסוים. נערכו מחקרים ומבחנים שהראו אילו שלושת הרגשות הם הטובים ביותר בלהכריח אנשים לנקוט פעולה: פחד (או צורה אחרת של שליליות), תשוקה וסקרנות. כשזה מגיע לפחד, בני אדם מחויבים להקשיב לאזהרות ולשלילה. אנשים נוטים יותר לשים לב לאזהרות מאשר לרשימת הטבות. רוב המשווקים מבינים את הכוח של לדבר על הרצונות של הקהל שלהם, התוצאות שהם מחפשים בחיים או בעסק שלהם, כך שקל להבין את הנקודה הספציפית הזו. רוב האנשים לא בהכרח לוחצים כדי לצפות בסרטון על התכונות של משהו, אבל הם ילחצו כדי לצפות בסרטון על איך משהו ישנה את החיים שלהם או את העסק שלהם.

רוצים לקדם את העסק ביוטיוב עם המומחים?
קבלו הצעת מחיר ללא עלות >>

לסיכום

כאשר רוב האנשים עובדים על התוכן שלהם ביוטיוב ומרכיבים את הסרטונים שלהם, לבקש מאנשים להירשם לערוץ שלהם הייתה שיטה מומלצת כבר זמן רב. אז לראות כותרת שמאתגרת את האמונה הזו כדרך מומלצת זה מאוד מסקרן. למה שלא תרצו לבקש ממישהו להירשם לערוץ יוטיוב שלכם? האם יש דרך טובה יותר לגרום להם להירשם? בגלל האמונות הממושכות של הקהל, כל אתגר להשערות שלהם לגבי מה יתקבל הכי טוב בסקרנות ואולי קצת בספקנות, והם ירצו ללחוץ כדי לגלות פרטים.

במידה ופספסתם משהו במאמר:

על הכותב

דביר נעמן, בן 27, יזם בנשמה, אוהב אתרי איקומרס ומתמחה בקידום אתרים (SEO). הבעלים של Merchant Center – אתר המרכז מידע על דרופשיפינג באיביי ומערכות שיווק מתקדמות כדי להגדיל המרות בעסק בדגש על מכירות בחנות איקומרס. מרצ'נט סנטר גם מאפשר למנהלי חנויות להתחבר עם סוכן מסין לתפעול מלא של חנויות מסחר אלקטרוני מרחוק.

דביר נעמן

פוסטים נוספים:

קבלו מדריך SEO בחינם שיקפיץ את העסק שלכם למעלה!

בסוף המדריך אתם מקבלים במתנה 5 קרדיטים לשימוש עם ההרשמה למערכת הקידום האורגני LazySEO להוצאת קישורים וכתיבת תכנים – בחינם!
ללא הגבלת זמן שימוש!